Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ολόσωμη φόρμα, hot trend του καλοκαιριού


Εδώ και αρκετά καλοκαίρια τις βλέπουμε όλο και πιο συχνά καθώς πολλές γυναίκες τις προτιμούν τόσο σε casual όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Ο λόγος για τις όλοσωμες φόρμες που φέτος είναι πολύ στη μόδα και τις είδαμε στα περισσότερα catwalks.
Ανάλογα το ύφασμα αλλά και το χρώμα μπορούν να σας συνοδεύσουν από το πρωί στη δουλειά ή στη βόλτα σας έξω για τα ψώνια ή να κάνετε μια σικ εμφάνιση το βράδυ σε κάποιο event ή απλά σε μια έξοδο για ποτό.

Οι ολόσωμες φόρμες, όμως, όπως κάθε κομμάτι της μόδας δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Χαρίζουν ιδιαίτερα σε γυναίκες μετρίου αναστήματος προς ψηλές, και όχι με παραπανίσια κιλάκια.
Προτιμήστε μια ψιλόμεση φόρμα, όπως άλλωστε προστάζει η μόδα για τα παντελόνια και τα σορτσάκια, που θα δείχνει τα πόδια σας πιο μακριά. Μπορείτε να τη βάλετε με σανδάλια, με πλατφόρμες και ψηλοτάκουνα wedge.
Όσο για τα χρώματα, αυτό εξαρτάται από το τι προτιμάτε. Φέτος το καλοκαίρι η μόδα προστάζει έντονα χρώματα. Όμως και ένα blue navy ή κάποιο εμπριμέ με λαχούρια ή λουλούδια σίγουρα δεν θα σας αφήσει να περάσετε απαρατήρητη.
Συνδυάστε την επίσης με ωραία, σχετικά ογκώδη αξεσουάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου