Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πέντε λόγοι για να γίνετε κοκκινομάλλα


Πάντα το έλεγες και τελικά δεν το έκανες, το να κάνεις το βήμα και να γίνεις κοκκινομάλλα, αλλά φέτος θα το κάνεις το βήμα. Διάβασε παρακάτω γιατί φέτος θα κάνεις... το βήμα και θα βάψεις τα μαλλάκια σου στο πιο σέξι χρώμα της χρωματικής παλέτας!

Ombre μου πόσο σ'αγαπώ: μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν είναι και φέτος η τάση ombre. Μπορείς να πετύχεις τέλεια την τάση επιλέγοντας μια σκούρα βάση στη ρίζα (που μπορεί κάλλιστα να είναι το φυσικό σου χρώμα ή το χρώμα που έχεις ήδη) και διάλεξε για τις άκρες των μαλλιών ένα χάλκινο ή κόκκινο χρώμα και στην ουσία έχεις με ένα σμπάρο δύο τρεντ! Η τάση αυτή όχι μόνο θα σε βάλει στην καρδιά της μόδας αλλά θα σε κάνει να λατρέψεις το πιο σέξι χρώμα της χρωματικής παλέτας.
Και σέξι και in: την νέα σεζόν δεν είναι μυστικό ότι θα μπεις στον πειρασμό σίγουρα να βάψεις τα μαλλιά σου στο πιο σέξι χρώμα της χρωματικής παλέτας και φυσικά ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου θα διαλέξεις εκείνη την απόχρωση του κόκκινου που σου ταιριάζει. Το κόκκινο της φυσικής κοκκινομάλλας θα σου ταιριάζει γάντι αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ειδικά φακίδες ενώ οι πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου σου ταιριάζουν αν έχεις σταρένια επιδερμίδα.


Ξεπέρασε τους(κόκκινους) φόβους: πάντα ήθελες να το τολμήσεις αλλά φοβόσουν ότι το κόκκινο είναι ένα χρώμα που ή μπορεί να μην σου ταιριάζει αφού είναι έντονο είτε απλά θα δυσκολευτείς να το αποχωριστείς αν δεν σου αρέσει. Αν συνεχίσεις με αυτό το σκεπτικό δεν θα κάνεις ποτέ καμία αλλαγή! Αν έχεις ανάγκη από μια αλλαγή εκτός από τα μαλλιά στη διάθεση και την ψυχολογία σου τότε το κόκκινο είναι το χρώμα που

Φυσικά, φυσικά με χένα: το να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα δεν απαιτεί απαραίτητα να πλακωθείς στις βαφές. Η χένα θα βάψει τέλεια τα μαλλιά σου αφού είναι απόλυτα φυσικό προϊόν χωρίς να καταστρέψει την τρίχα σου και μπορεί να σου κρατήσει από λίγες εβδομάδες μέχρι μήνες ολόκληρους. Το βασικό είναι ότι η χένα όχι μόνο βάφει κόκκινα τα μαλλιά σου αλλά ότι κάνει και καλό στην τρίχα σου και έτσι το μαλλάκι σου δείχνει λαμπερό όταν το βάφεις και όχι θαμπό και άτονο όπως συμβαίνει πολλές φορές με τις βαφές.

Ανταύγειες: αν δεν θέλεις να αλλάξεις τελείως το χρώμα σου τότε δεν έχεις παρά να δώσεις έξτρα ζωντάνια στα μαλλιά σου κάνοντας χάλκινες ανταύγειες σε μια καστανή βάση. Οι κόκκινες ανταύγειες δίνουν εκτός από λάμψη και κίνηση στα μαλλιά σου και μια σπιρτάδα ενώ εσύ ανανεώνεσαι χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ριζική αλλαγή στο χρώμα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου