Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ξεκουράστε την επιδερμίδα σας στις διακοπές!


Στις διακοπές η επιδερμίδα χρειάζεται ξεκούραση όπως και το υπόλοιπο σώμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε χωρίς μακιγιάζ σε όλες τις διακοπές.
Με ελάχιστα προϊόντα χωρίς να την επιβαρύνετε το δέρμα σας μπορείτε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας αλλά να αναδείξετε και το μαύρισμα κάνοντας ένα ωραίο καλοκαιρινό μακιγιάζ για βραδινές εξόδους.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε Make up αφού η επιδερμίδα όταν μαυρίζει καλύπτει τυχόν ατέλειες και διχρωμίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο λίγο κονσίλερ ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα για να

φωτίσετε κάτω από τη περιοχή των ματιών.

Πάρτε μια πούδρα μπρονζέ σε σκόνη με λίγη γυαλάδα ή ένα ρουζ σε χρώμα τερακότα και βάλτε στα ζυγωματικά αλλά περάστε και ελαφρά και λίγο πάνω στη μύτη.

Για τα μάτια μπορείτε να βάλετε στο κινητό βλέφαρο από τη μπρονζέ γυαλιστερή πούδρα ή κάποια παρόμοια σκιά σε σκόνη ή σε κρεμώδη μορφή την ίδια απόχρωση. Κάτω από τα φρύδια βάλτε μια μπεζ γυαλιστερή σκιά.

Χρησιμοποιήστε αρκετή μάσκαρα στα πάνω βλέφαρα και μια στρώση στα κάτω αφού πριν έχετε τοποθετήσει άσπρο μολύβι μέσα στο βλέφαρο δημιουργώντας μεγαλύτερο άνοιγμα στο μάτι και το κάνει να φαίνεται πιο καθαρό.

Το lip gloss που μπορείτε να βάλετε θα είναι από ένα διάφανο με αρκετή γυαλάδα μέχρι και ένα ωραίο κοραλί που θα δείχνει ζουμερά και σέξι τα χείλια.

Μη χρησιμοποιείτε περίγραμμα χειλιών για να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου