Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

8 συμβουλές για τα σκουρόχρωμα κραγιόν..


...και οι σταρ που δεν τα αποχωρίζονται! Ο χειμώνας πλησιάζει και οι τάσεις του επιβάλλουν σκούρα χρώματα στα κραγιόν. Ξεχάστε λοιπόν τα ροζ και κοραλί και πιάστε τα μωβ, καφέ ή ακόμα και μάυρα. Κάτι παραπάνω ξέρουν οι σταρ που τα επιλέγουν συνεχώς!

Συμβουλή 1:Το σκούρο κραγιόν αναδεικνύει όλες τις ρωγμές και τα σκασίματα των χειλιών. Τρίψτε καλά τα χείλη σας για να φύγουν τα πετσάκια και απλώστε ένα στικ ενυδάτωσης για να γίνουν απαλά.

Συμβουλή 2: Βάλτε βαζελίνη στα δόντια σας ώστε αν λερωθούν από το κραγιόν να είναι εύκολο να το αφαιρέσετε.



Συμβουλή 3: Για να πετύχετε  αυτό του λουκ αφήστε τα μάγουλα και τα μάτια άβαφα και χρησιμοποιήστε ένα βαθύ κερασί κραγιόν.


Συμβουλή 4:Για να αποφύγετε τα μουτζουρωμένα χείλη περάστε πούδρα με μια μπατονέτα γύρω από τα χείλη σας. Αυτό θα κρατήσει το κραγιόν στην περιοχή των χειλιών.





Συμβουλή 5: Οι σκούρες αποχρώσεις στα χείλη ταιριάζουν πολύ με τα έντονα φρύδια. Τονίστε λοιπόν τα φρύδια σας με ένα μολύβι όταν βάφετε τα χείλη σας με σκούρο κραγιόν.

Συμβουλή 6: Ξεκινήστε να βάζετε το κραγιόν στα χείλη σας σιγά σιγά μέχρι να καταλάβετε πόσο σκούρο σας ταιριάζει. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το απλώνεται με το δάχτυλο μέχρι να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Συμβουλή 7: Όταν επιλέγετε μια απόχρωση για τα χείλη σας προσπαθήστε να περιέχει λίγο μπλε. Αν έχετε λεκέδες στα δόντια σας το μπλε βοηθά να φαίνονται πιο λευκά ενώ αν το κραγιόν σας περιέχει κίτρινο, όπως οι πορτοκαλί αποχρώσεις, τότε θα φανεί πιο έντονα η διαφορά στα δόντια σας.

Συμβουλή 8: Τονίστε το μεσαίο κάτω τμήμα των χειλιών σας με ένα διάφανο λιπ γκλος για να δώσετε λάμψη και όγκο στα σκούρα χείλη σας.

Από: http://www.aniwthoi.net/2012/10/8_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου