Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα Παρασκευή 26/10 ;;


ΚΡΙΟΣ
«Τα πάντα είναι σχετικά»
Σήμερα, δεν έχει σημασία πως πραγματικά είναι τα πράγματα αλλά το πώς τα ερμηνεύετε εσείς. Συγχρόνως, θα βάλετε σε κατάσταση αναστολής κάποιες υποθέσεις, προκειμένου να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που συγχρονίζονται με τις ανάγκες της ψυχής σας. Μπορεί οικονομικά να νιώθετε ότι ζορίζεστε περισσότερο από ποτέ όμως έχετε εμπιστοσύνη στις απεριόριστες δυνατότητες σας. Οι γεννημένοι του 1985 θα ομορφύνετε την καθημερινότητά σας, κάνοντας πράγματα μικρά αλλά θαυματουργά.

ΤΑΥΡΟΣ
«Πλαισιωμένοι από αγάπη»
Η φίλια αποτελεί το πεδίο μέσα στο οποίο μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας και να νιώσετε μεγάλη ευτυχία. Παράλληλα, ίσως νιώθετε κάποια αβεβαιότητα σχετικά με τα δρώμενα μια άλλης ομάδας ή παρέας ανθρώπων αλλά ως γνωστόν ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα λάβετε χαρά μέσα από τα παιδιά αλλά και θα ευχαριστηθείτε δραστηριότητες που σχετίζονται με την τέχνη. Οι γεννημένοι του 1963 θα αποταχθείτε σχέσεις στις οποίες νιώθετε αδρανείς ή αργόσχολοι.


ΔΙΔΥΜΟΙ
«Εμπνευσμένος οδηγός»
Σήμερα, γίνεστε φάρος για τους άλλους που όπως εσείς χαίρονται, λυπούνται και συνεχίζουν να πηγαίνουν στο ταξίδι της ζωής. Η παρουσία του Άρη στον τομέα των σχέσεων μπορεί να ρίχνει το μήλο της έριδος, όμως εσείς γνωρίζετε πώς να τα βγάζετε πέρα με τις διττές καταστάσεις και ανταπεξέρχεστε μια χαρά. Με την Αφροδίτη ακόμα στον 4ο κάποια σούρτα –φέρτα στο χώρο του σπιτιού θα σας φέρουν χαρά. Οι γεννημένοι του 1987 με όπλο τον λόγο θα εκτοπίσετε ένα αντίπαλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ποιος είναι τελικά;»
Κάποιοι θα σας μπερδέψουν με τα πολλά ή διαφορετικά πρόσωπα που θα δείξουν αλλά δε θα βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Παράλληλα, όσον αφορά στην επικοινωνία σας με τους άλλους θα αποφύγετε να σταθείτε σε περιττές λεπτομέρειες και θα δώσετε έμφαση στην γενική αίσθηση που επικρατεί. Οι πλανήτες στον Σκορπιό ίσως σας τραβήξουν από μια κατάσταση που δεν τραβάει ή σας ωθήσουν να βάλετε όρια. Οι γεννημένοι του 1990 θα κάνετε ένα ταξίδι για γάμο ή βάπτιση.

ΛΕΩΝ
«Εκτός λογικής»
Σήμερα, ίσως αισθανθείτε ότι κάποιος θέλει να θολώσει τα νερά όσον αφορά σε ένα οικονομικό ζήτημα ενώ πολύ πιθανόν οι εξελίξεις σε κάποιες χρηματοοικονομικές υποθέσεις να αψηφήσουν τους κανόνες της λογικής. Συνάμα, ίσως γίνετε δραστήριοι σε τομείς όπως είναι το φλερτ, η διασκέδαση και η άθληση ενώ κάποιοι θα κάνετε μια γνωριμία σε κάποια γιορτή ή έξοδο. Οι γεννημένοι του 1984 θα αλλάξετε τόπο διαμονής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ερωτευμένοι»
Έχετε την τάση να δίνετε έμφαση στα λάθη και τις ατέλειες όμως σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύες θα ξεχάσετε ή θα διαγράψετε τα κακώς κείμενα μιας σχέσης και θα σύρετε ένα χορό εορτασμού της. Η επικοινωνία με κάποια κοντινά πρόσωπα ίσως δε θα είναι τόσο συχνή, λόγω συγκυρίων ενώ πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε κάποια μακροχρόνια σεμινάρια εκπαίδευσης ή επιμόρφωσης. Οι γεννημένοι του 1979 πιθανόν να τα τσουγκρίσετε με τα πεθερικά σας.

ΖΥΓΟΣ
«Και έτσι και αλλιώς»
Κάποιες παρανοήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις είναι τόσο πιθανές όσα και όμορφες δουλειές και ωραίες προσφορές. Στο χώρο της δουλειάς πολύ θα αναρωτηθούν ποιά είναι η μυστική σας συνταγή ενώ η διαίσθησή σας θα αποτελέσει αλάνθαστο κριτήριο για κάποιες επαγγελματικές επιλογές. Αποφύγετε να πείτε σε συγγενείς κάποια παράπονα που έχετε από το σύντροφό σας, αν δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις βολές τους. Οι γεννημένοι του 1974 αποφύγετε τις επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Πότε πέρασε η ώρα;»
Σήμερα, θα περάσετε τόσο καλά σε ένα ρομαντικό τετ-α-τετ, μια όμορφη έξοδο, μια θεατρική παράσταση ή σε μια ευχάριστη δραστηριότητα που θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Ίσως παρευρεθείτε στον εορτασμό ενός ευχάριστου γεγονότος ή κάνετε αγορές για κάποια συναφή εκδήλωση. Μπορεί να χαλάσετε περισσότερα από όσα θα θέλατε όμως θα μείνετε ευχαριστημένοι. Οι γεννημένοι του 1986 θα δεχτείτε την αυστηρή κριτική ενός μεγάλου προσώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Ωραία είναι εδώ»
Σήμερα, είναι μια όμορφη μέρα για να μείνετε σπίτι, να κάνετε πράγματα μαζί με δικά σας πρόσωπα, να χαρείτε τις περιποιήσεις της μαμάς σας και να βρεθείτε με άτομα που αισθάνεστε οικεία. Πολύ θα επιφορτιστείτε με επιπλέον αρμοδιότητες και θα αναλάβετε τα ηνία μιας υπόθεσης που μέχρι πρότινος διαχειριζόταν ένα αγαπημένο πρόσωπο. Ταυτόχρονα, κάποιοι θα κάνετε ενέργειες που αφορούν παιδιά ή ευχάριστες δραστηριότητες. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως δεχτείτε την πρόταση να παντρέψετε κάποιον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Τρελοί και αλλοπαρμένοι»
Ίσως παρατηρήσετε μια περίεργη συμπεριφορά ή μια τρελή χαρά από κάποια άτομα που σας περιτριγυρίζουν ενώ συγχρόνως θα σας δοθεί η ευκαιρία να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που για κάποιους αποτελούν το κρυφό χαρτί τους. Μπορεί κάποιες μετακινήσεις να ανακινήσουν όμορφες αναμνήσεις ενώ πολύ πιθανόν να δεχτείτε κάποιο τηλεφώνημα από πρόσωπο που είχατε ξεχάσει. Οι γεννημένοι του 1969 θα θελήσετε να αποκτήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Όμορφες στιγμές»
Η ζωή είναι ένα νόμισμα που μπορείτε να ξοδέψετε όπως θέλετε αλλά σήμερα πέφτουν πολλές προτάσεις στο τραπέζι και δεν ξέρετε ποιά να διαλέξετε. Σίγουρα ό, τι και να κάνετε τελικά θα περάσετε όμορφα και θα αισθανθείτε την αγάπη να σας αγκαλιάζει. Ο έρωτας αποτελεί κινητήρια δύναμη και όσοι είναι δίπλα σας και σας αγαπούν χαίρονται να σας βλέπουν ευτυχισμένους. Οι γεννημένοι του 1977 θα σας κοπεί η ανάσα από την τρομάρα που θα πάρετε από ένα φίλο.

ΙΧΘYΕΣ
«Αξιοθαύμαστοι»
Η χαρισματική σας δημιουργικότητα έχει απεριόριστες εκφάνσεις και όλοι δεν έχουν παρά να σας θαυμάζουν όπως ένα έργο τέχνης. Αισθηματικά, θα κάνετε κάποιες υπερβάσεις που θα σας βγάλουν σε όμορφα και γαλήνια νερά. Αν δώσετε και λίγη σημασία στις λεπτομέρειες, θα τα πάτε εξαιρετικά με το σύντροφό σας που όσο και αν σας αγαπά θέλει να σας συναντά και κάπου – κάπου στο μέρος που το λένε γη. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως ξαναπιάσετε το διάβασμα.
http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου